Lidia Bejenaru-Botgros s-a stins din viață, în urmă cu aproximativ o lună, iar de atunci soțul ei, Nicolae Botgros, nu își poate reveni din șoc și îi duce lipsa celei care i-a fost parteneră de viață ani buni. Recent, el a acordat o serie de declarații și a spus ce decizie a luat, după câteva săptămâni de când a rămas singur pe lume.

Nicolae Botgros trece prin clipe de coșmar, din cauza faptului că femeia pe care a iubit-o cel mai mult pe lume a decedat, în urmă cu doar o lună. Îndrăgitul artist încearcă să treacă peste acest calvar, dar nu poate reuși indiferent de ceea ce ar face. Gândul lui este tot la femeia pe care a pierdut-o, chiar dacă este conștient că nu mai are cum să o aducă înapoi.

Ce a decis Nicolae Botgros, după moartea soției sale

Celebrul dirijor, doborât fiind de cele întâmplate, a luat o decizie neașteptată pe care le-a transmis-o oamenilor care îl urmăresc pe rețelele sociale și care i-au fost alături în cele mai grele momente din viața sa. Ei bine, Nicolae Botgros și-a anunțat retragerea de pe rețelele sociale și să lase doar muzica în urmă. Vrea să își transmită gândurile prin muzică și nimic mai mult, pentru că doar ea îl poate ajuta să se vindece.

"Dragii mei prieteni,

Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la “mai puțin bine”…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești. Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună. Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!", a scris Nicolae Botgros pe social media.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.