Adela Popescu s-a întors pe platourile de filmare de la Vorbește Lumea, dar se pare că nu o va mai prezenta alături de bunul ei prieten, Cove. Oamenii au remarcat imediat lipsa acestuia și mulți sunt de părere că nu va mai avea niciun farmec fără el, mai ales că se obișnuiseră să îl vadă în fiecare dimineață.

Înainte ca Adela Popescu să vorbească despre plecarea actorului și despre noii săi colegi de la Vorbește Lumea, Cove a dat chiar el trista veste spunând că nu va mai face parte din acest proiect. A fost o perioadă frumoasă din viața sa în care a cunoscut mulți oameni și în care a avut parte de multe provocări, dar este pregătit pentru această schimbare din viața lui.

“Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a spus Cove, potrivit fanatik.ro.

Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea

Adela Popescu are acum noi colegii, după plecarea lui Cove de la Vorbește Lumea. Este vorba despre Bogdan și Shurubel care le vor face diminețile mai bune telespectatorilor. Cu toate acestea, îndrăgita prezentatoare se pare că îi duce lipsa fostului ei coleg de platou despre care a avut de zis câteva cuvinte, chiar în cadrul emisiunii. I-a transmis acestuia că îl iubește și că viața merge înainte, iar prieteniile adevărate nu se destramă atât de ușor.

“Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”, a spus Adela Popescu, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.