Internetul a luat foc, după ce Delia s-a pozat cu posteriorul la vedere și a urcat imaginea pe rețelele sociale. Unii sunt de părere că vedeta arată mult prea bine pentru vârsta pe care o are, în timp ce alții au comparat-o cu tot felul de vedete din afara țării. Mai mult de atât, internauții nu s-a putut nici eu abține să nu remarce faptul că este mai sexy decât Andra care este mult mai tânără decât ea. 

Cum era de așteptat, multe persoane publice au avut și ele ceva de zis. Cele mai multe dintre ei au felicitat-o pe soția lui Răzvan Munteanu pentru felul în care arată, iar printre cele care i-au transmis gândurile lor bune s-a aflat și Antonia. Dani Mocanu a surprins și pe toată lumea, când i-a lăsat un comentariu neașteptat frumoasei artiste, pe care o apreciază și căreia i-a dat un mic sfat.

Dani Mocanu, fanul Deliei

„Pune ceva pe tine te rog frumos, să nu ne mai certăm aiurea!”, este comentariul pe care Dani Mocanu i l-a dat Deliei.


În spirit de glumă, îndrăgitul manelist i-a transmis Deliei să se acopere, ca să nu se mai certe, semn că arată prea bine și din punctul lui de vedere. Sute de comentarii a primit și din partea fanilor, pentru care blondina este Lady Gaga de România. În plus, mulți cred că ar trebui să renunțe la hainele largi pe care le-a tot purtat în ultimii ani, pentru că o prinde mai bine acest stil.

Retail jobs

„Sexy! Așa Da! Nu hainele cu trei mărimi mai mari care nu te fac deloc feminină!”, „Un trup de zeiță, superb! Felicitări pentru cum arăți!”, „Ai de toate! A fost darnică mama natură cu tine!!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit din partea fanilor, în dreptul imaginii respective.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.