Carmina Elena Olimpia Cotfas este cea mai frumoasă româncă, iar astăzi a fost prezentă în exclusivitate la Metropola TV, în emisiunea „Între Prieteni", cu Dana Istrate. Superba tânără va reprezenta România în finala Miss Universe 2021, care se va desfășurat în luna Decembrie, în Israel.

Carmina Elena Olimpia Cotfas i-a povestit Danei Istrate momente frumoase din viața ei, dar și cum s-a simțit în postura de finalistă în cadrul competiției care aduce alături cele mai frumoase femei din România.

Miss Universe România 2021 studiază Istoria la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și este DJ la radioul Napoca Live. „Sunt obișnuită cu scena. Am cântat de foarte mică, iar la liceu pașii m-au purtat către modelling!", i-a povestit ea Danei Istrate.

Cel care i-a înmânat premiul frumoasei românce a fost însuși Ambasadorul Israelului la București, David Saranga, care a făcut parte din juriul competiției de frumusețe.

VEZI interviul complet:

https://www.facebook.com/metropolatv/videos/1173167603189673

Emisiunea „Între Prieteni" este prezentată de luni până vineri, de la 14:00 - 16:00, de Dana Istrate. Programul invită telespectatorii să descopere, într-un cadru prietenos, povești incredibile de viață, experiențe trăite de invitați aleși "pe sprânceană sau oameni cu adevărat senzaționali care pot fi adevărate surse de inspirație. De asemenea, din desfășurător nu lipsesc sfaturi utile de la psihoterapeuți, designeri de interior sau experți în educație financiară.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.