În ultima vreme, s-a zvonit că Alexia Eram și Mario Fresh au ajuns la finalul relației lor. Aceste zvonuri au fost alimentate și de apariția artistului în compania lui Chelsea, femeia care se pare că l-ar fi cucerit și care a făcut deja primele declarații despre el. Deși a spus că sunt doar prieteni, nimeni nu crede acest lucru având în vedere apropierile dintre ei și reacțiile lui Mario Fresh din cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă.

Se pare că după o relație care a durat mai bine de patru ani, Mario Fresh și Alexia s-ar fi despărțit. Cei doi nu s-au mai afișat atât de des împreună, nu au mai postat nimic și nici nu au negat sau confirmat zvonurile legate de despărțire, deși fanii i-au întrebat în repetate rânduri.

Andreea Esca nu vrea să își asume nimic

Niciunul dintre cei doi nu a oferit niciun fel de declarații despre ceea ce se petrece între ei, așa că Andreea Esca a fost și ea luată la întrebări despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între fiica sa și îndrăgitul artist. Frumoasa prezentatoare a oferit un răspuns sincer, dorind să scoată în evidență faptul că Alexia nu mai este un copil și că ar trebui să discute ea singură despre relația sa. Nu a dorit să își asume nimic în numele lor, pe motiv că nu mai sunt minori.

“Să vă spun sincer, Alexia este acum un adult, așa că aș vrea să vorbiți cu ea. Da, nu-mi mai asum dreptul de a vorbi în numele lor pentru că nu mai sunt minori, așa că vă invit să o sunați să vă spună ce și cum”, a declarat Andreea Esca pentru ciao.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.