Scandalul dintre Alexandra Stan și Cătălin Măruță a ocupat primele pagini ale ziarelor, timp de câteva zile bune. Multă lume i-a adus acuzații grave și soției sale, Andra, spunând că trăiește alături de un bărbat fără caracter, care nu știe să respecte o femeie. Unii și-au schimbat radical părerea atât despre ea, cât și despre familia ei, în timp ce alții încă îi consideră un exemplu demn de urmat. Uite ce părere are, însă, Oana Roman despre Andra, considerată artista cu una dintre cele mai bune voci din România.

Oana Roman a simțit din nou nevoia să mai stea de vorbă cu fanii ei din mediul online, motiv pentru care a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. Îndrăzneți ca de obicei, internauții au sărit cu tot felul de întrebări care mai de care mai interesante legate atât de viața privată a actualei partnere de viață a lui Marius Elisei, cât și despre alte persoane publice.

Oana Roman, moment de sinceritate în mediul online

Mulți au vrut să afle care este părerea ei despre anumite vedete de la noi și în timp ce de despre unele a refuzat să discute, probabil, nu a putut să nu se oprească asupra Andrei Măruță. Oana Roman nu are o părere proastă despre soția prezentatorului de la Pro TV, în ciuda valului de hate pe care l-a primit în ultima vreme. Fiica lui Petre Roman a zis despre artistă că este o minune din toate punctele de vedere și că are cea mai mare voce din țara noastră.

Retail jobs

”Andra? Este o minune din toate punctele de vedere. Este absolut minunată, poate cea mai mare voce a României, dar și o fată extraordinară și eu o apreciez și o îndrăgesc tare, tare mult!”, a spus Oana Roman despre Andra, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.