Așteptarea a luat sfârșit pentru toți admiratorii lui Nicole Cherry care au așteptat cu sufletul la gură să vadă ce nume au ales ea și iubitul ei, Florin, pentru cea mică. În sfârșit, vedeta a dezvăluit cum se va numi fiica lor și se pare că nu a fost ales la întâmplare, ci i s-a arătat îndrăgitei cântărețe într-un vis.

Nicole Cherry este o femeie împlinită din toate punctele, iar în câteva luni familia ei va fi completă. Vedeta se pregătește pentru venirea pe lume a fiicei sale, pe care atât ea, cât și partenerul ei de viață sunt nerăbdători să o strângă în brațe. Ea este pregătită pentru toate schimbările din viața sa care vor veni odată cu nașterea bebelușului și crede că se va descurca de minune în rolul de părinte. Artista nu are de gând să se oprească aici, ci vrea ca până la vârsta de 27 de ani să mai aibă două nașteri.

Nicole Cherry a ales numele pentru micuța sa

Încă de când a făcut marele anunț că va aduce pe lume o fetiță, Nicole Cherry a fost întrebată în aproape toate interviurile pe care le-a oferit după aceea cum se va numi copilul. Multă vreme nu s-a putut decide cum vrea să își strige fiica, dar se pare că într-o noapte i-a visat numele și a știut că acela este cel potrivit. Când a fost sigură de acest lucru, a mărturisit lumii întregi că ea se va numi Anastasia.

”Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele (râde). Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a declarat Nicole Cherry pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.