Nicoleta Nucă este una dintre concurentele acestui sezon, de la Bravo, ai stil. Artista a acceptat provocarea cu zâmbetul pe buze, fiind gata să dea tot ceea ce are ea mai bun și să demonstreze că are un stil aparte. Frumoasa vedetă nu se bucură, însă, pe deplin de această experiență, deoarece are probeleme de sănătate care o pun foarte mult la încercare și care o fac să nu mai dea randament.

Lipsa Nicoletei Nucă de pe Instagram a fost un motiv real de îngrijorare pentru fanii ei, care au bombardat-o cu tot felul de întrebări, în speranța că nu i s-a întâmplat nimic rău. Nicoleta Nucă le-a mărturisit acestra că lipsa este cauzată de unele probleme de sănătate pe care le are de câteva zile și care o dezechilibrează și o deconcentrează foarte tare de la tot ceea ce și-ar dori să facă pe tot parcursul unei zile.

Nicoleta Nucă se simte slăbită

Din punctul de vedere al cântăreței nu a pățit nimic atât de grav încât să apeleze la ajutorul medicilor, dar se simte destul de slăbită și nu poate da randament în activitățile de zi cu zi. Fiind o persoană obsedată de control, ea se enervează destul de repede văzând că nu are controlul asupra trupului său în totalitate, așa cum și-ar dori. În plus, concurenta de la Bravo, ai stil vrea să își concentreze toată energia asupra lucrurilor cu adevărat importante din viața sa, pentru care starea ei de sănătate să nu fie afectată și mai mult.

Retail jobs

„Pe lângă asta, un alt motiv pentru am fost și sunt mai absentă pe social media e faptul că de ceva zile mă confrunt cu niște probleme de sănătate, care mă dezechilibrează și mă deconcentrează foarte mult de la ceea ce fac și îmi doresc să fac. Încerc să concentrez toată energia care îmi mai rămâne, dar acolo unde este nevoie de ea. Nu este nimic atât de grav, încât să fiu nevoită să merg la spital, dar starea mea este suficient de slăbită, încât nu pot da randament maxim în activitățile mele. Pentru mine sunt destul de stresante și frustrante situațiile în care corpul meu nu are toate motoarele pornite și nu sunt eu în controlul lui în totalitate. Pentru un control freak – obsedat de control – este debusolant…”, a spus Nicoleta Nucă, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.