Probleme de sănătate nu țin cont de statul social sau de cât de cunoscut ești, ci te lovesc atunci când te aștepți mai puțin. Ana Morodan a simțit acest lucru pe pielea ei, în urmă cu mai mulți ani, când a descoperit că se confruntă cu o afecțiune gravă care i-a dat bătăi de cap și cu care se confruntă și în ziua de astăzi. Recent „contesa digitală” a dat o serie de declarțaii despre probleme pe care le are, iar admiratorii ei de pe social media au rămas muți de uimire

Ana Morodan este foarte activă pe rețelele sociale. Postează atât de mult pe Instagram, încât unii oameni sunt de părere că își trăiește viața doar pe internet. Ei bine, frumoasa vedetă a făcut recent o serie de dezvăluiri neașteptate despre starea ei de sănătate care nu este deloc una prea bună, de mai bine de 10 ani, de când a descoperit că suferă de o afecțiune foarte gravă, despre care nu a vorbit de prea multe ori.

Ana Morodan, sinceră în legătură cu sănătatea ei

„Am un corp care creează foarte multă aciditate, motiv pentru care se creează pietre la rinichi. Când pornesc pe canal, medicii mi-au spus că e ca și cum ai naște, depinde cât de mare e piatra. Așa se spune că durerea de rinichi e mai mare decât durerea unei nașteri. Eu nu știu cum e, știu doar că doare ca naiba”, a declarat Ana Morodan, conform wowbiz.ro.

Creatoarea de conținut are pietre la rinichi, deoarece trupul ei creează foarte multă aciditate. În funcție de mărimea pe care o au pietrele respective, durerile pot fi atât de mari precum cele pe care le are o femeie în timpul nașterii. Ana Morodan a trecut așadar prin clipe de coșmar și a avut zile în care a ajuns la spital, fără să mai poată respira. Acum, știe care sunt fazele pe care trebuie să le depășească, pentru a nu mai avea durerile respective, dar nu a fost întotdeauna așa.

„Am descoperit chestia asta în urmă cu 9, 10 ani, într-o noapte când m-am ridicat să merg la toaletă și lângă toaletă am căzut. Am simțit că nu mai am aer, că mor. Am ajuns la spital urlând în asemenea hal încât un domn cu degetul tăiat m-a lăsat să intru înaintea lui. După 10 ani știu care sunt fazele pe care trebuie să le trec ca să nu mai am durerile alea crunte.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Eu m-am născut cu un rinichi lent cumva. Nu performează ca celălalt. (…) Am fost la toate clinicile, în Elveția, mi-am făcut toate analizele. Eram în stare să mănânc și furnici de durere”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.