Vestea că Daniel Pavel și Marina și-au spus adio la doar câteva săptămâni după ce prezentatorul a cerut-o în căsătorie a șocat pe toată lumea. După ce a oferit primele declarații despre separare, a fost clar pentru toată lumea că distanța dintre ei a dus la o ruptură, dar nimeni nu a avut idee cine a luat, de fapt, această decizie dureroasă.

Prezentatorul de la Survivor România este un bărbat singur, după mai bine de șapte de ani de relație. Acesta se visa fiind alături de fosta lui parteneră toată viața. Nu a fost niciodată căsătorit și a sperat că ea va fi prima și ultima lui soție, dar nu s-au aliniat planetele și au ajuns să o ia pe drumurir diferite, chiar înainte ca nunta să aibă loc. După toate acestea, el a mers în platoul emisiunii Teo Show, unde a discutat sincer despre întreaga situație și unde, de asemenea, a mărturisit cine a luat dureroasa decizie.

Daniel Pavel, noi detalii despre despărțire

Ei bine, Daniel Pavel a decis să pună stop acum relației, având în vedere toate lucrurile care s-au petrecut între ei. Cu toate acestea, el nu a vorbit deloc urât despre Marina, ba chiar este fericit pentru toate momentele de care au avut parte împreună și de toate amintirile pe care le-au strâns.

„Eu am pus stop. Distanța de timp cred că e importantă, începi să uiți după ce începe vindecarea. Dragostea și relațiile de iubire sunt ca imperiile. Atunci când se prăbușesc, ele se transformă în altceva. Sunt în faza de șantier. Sunt șapte ani, în care ea a venit după mine, eu după ea. În biblioteca iubirii noastre sunt cărți valoroase. Mă ajustez la noua realitate. Vorbind cu voi și cu cei de acasă, îmi dau seama că există fericire și în povestea de acum. Am fost cu băiatul în Grecia și el mi-a arătat pe gema o capră, care a vrut să bea apă dintr-o găleată și s-a blocat cu cornițele acolo. Am vrut să o ajutăm, dar nu am putut pentru că tot alerga. Avem nevoie de mâna unui prieten în viață, chiar și a unui străin. Nu poți trece singur prin ăsta. Oamenii care suferă nu sunt victime, sunt oameni care învață o lecție”, a declarat el laTeo Show

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.