Oana Roman a simțit nevoia de câteva schimbări majore în viața sa și nu doar din punct de vedere personal, ci și din punct de vedere profesional. Actuala parteneră de viață a lui Marius Elisei s-a gândit serios la emisiunea în care apărea la Antena Stars alături de fiica sa și care poartă denumirea de „Mămici de Pitici cu Lipici”.

Oana Roman este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară și se bucură de un succes imens pe toate planurile. Deși este divorțată de Marius Elisei, fiica lui Petre Roman se poate lăuda cu o familie frumoasă la care ține mult și pentru care ar face orice. Ea avea o emisiune în care apărea alături de Isa, fata sa, și unde fanii puteau vedea cum decurg câteva zile din viața vedetei.

De ce se retrage Oana Roman, de fapt, din acest proiect

Ei bine, ea a decis să renunțe la acest proiect și cum era de așteptat, admiratorii ei din mediul online au vrut să afle și motivul real pentru care Oana Romna a dat cu piciorul acestui proiect important. Sinceră din fire, îndrăgita vedetă a venit și cu explicațiile pe care toată lumea le-a așteptat cu sufletul la gură. Atât ea, cât și fiica ei se pregătesc de un proiect în care, probabil, se vor implica la fel de tare.

”Nu, eu si cu Isa nu vom mai fi parte din acel proiect. Incepand cu toamna asta, eu ma voi concentra pe alte proiecte pe care le am, dar colaborarea s-a incheiat”, a spus Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Tot pe contul ei de Instagram, ea le-a spus tuturor ce anume nu ar putea accepta din partea partenerului ei de viață, nici în ruptul capului.

”Daca ar avea o relatie cu alta femeie, evident ca nu. Sub nicio forma”, a mai spus Oana Roman.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.