Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au avut parte de o poveste de iubire cu năbădăi. Cei doi au pierdut șirul împăcărilor și al despărților. Până acum, ori de câte ori întâmpinau câte o problemă, găseau repede o soluție și se întorceau unul în brațele celuilalt, doar că de data aceasta a fost diferit.

Nimeni nu a crezut că separarea lor este una definitivă, până în momentul în care fostul iubit al asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani nu s-a afișat alături de noua lui iubită, pe rețelele sociale. Frumoasa vedetă a avut o perioadă în care a suferit enorm în urma despărțirii, dar se pare că este din ce în ce mai bine și a găsit curajul de a le vorbi despre relația pe care a avut cu vloggerul celor care o iubesc și care așteptau acest lucru din partea ei.

Ramona Olaru, declarații sincere despre fostul iubit

„In sfarsit a venit momentul pe care, probabil, multi dintre voi l-ati asteptat de mult timp. Si anume, da, sunt o persoana singura in acest moment. Din pacate, lucrurile n-au functionat asa cum am fi sperat de-a lungul acestei relatii, spun toate lucrurile acestea in sfarsit pentru ca de fiecare data s-au interpretat si s-au scris tot felul de chestii total aiurea si total pe dinafara fata de cum s-au intamplat, Si mai spun acest lucru pentru ca daca nu functioneaza un lucru si daca n-ai liniste si daca nu gasesti exact ce ai nevoie, atunci este mai bine si mai linistit pentru ambele parti separarea.”, a spus Ramona Olaru, pe contul ei de Instagram.

Ramona Olaru a reușit să spună cu voce tare faptul că este o femeie singură și că lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi sperat ea și fostul ei iubit, Cuza de la Noatea Târziu. A decis să vorbească abia acum, pentru că și-a dorit ca oamenii să afle adevărul chiar de la ea și nu din alte surse. I se pare perfect normal ca fiecare să își vadă de viața lui după o perioadă. Se bucură, într-un fel sau altul că el a reușit să își găsească liniștea și fericirea.

„Pe de alta parte, este perfect normal dupa ce s-a produs un astfel de lucru, sa-si gaseasca linistea, fericirea si asa mai departe. De ce am spus asta? Sunteti foarte multi, fie ca ma cunoasteti, fie ca nu ma cunoasteti, care aveti ganduri, intentii bune, sa-mi trimiteti print screen-uri sau poze sau filmulete cu faptul ca el are pe altcineva sau e cu altcineva, nu stiu cand, nu stiu cum, e ok, e normal..Fiecare are nevoie de o perioada, sa-si planga mortii, cum ar spune un prieten de-al meu. In cazul asta, situatia sa se refaca. Asa ca, rugamintea este sa nu mai faceti asta chiar daca ne cunoastem, chiar daca nu ne cunoastem, pentru ca fiecare isi va rezolva lucrurile in felul lui si va gasi o modalitate sa fie ok si asta nu ajuta. Cred ca este suficient acum”, a mai spus asistenta TV.

Citeste si:
5 lucruri pe care să le faci până la finalul anului
5 lucruri pe care să le faci...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.