Valentina Pelinel și Cristi Borceau au împreună o familie fericită de care sunt tare mândri. Vedeta a trecut deja prin trei naștere și, cel mai probabil, se va întâmpla acest lucru și pentru a patra oară. Cu toate acestea, ea reușește să se mențină în formă și să arate extrem de bine pentru vârsta sa.

Partenerul ei de viață știe cum să se comporte cu ea și o face fericită în fiecare zi. Cristi Borcea este, din punctul său de vedere, un om plin de energie și de vitalitate de la care are mereu câte ceva de învățat. În plus, ea a spus despre soțul ei că știe să ofere încredere și stabilitate unei femei și să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Valentina Pelinel a avut astfel numai lucruri bune de zis la adresa bărbatului de lângă ea.

Valentina Pelinel a dat din casă

"Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie", a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Ea și Borcea se apreciază unul pe celălalt și au încredere în tot ceea ce fac, pentru că au trecut prin momente dificile care pentru alte cupluri ar fi putut fi unele fatele, dar nu și pentru ei. Pe ei toate momentele de genul acesta i-au unit, i-au făcut să se iubească din ce în ce mai mult. Deși au un program extrem de încărcat își fac timp pentru a sta împreună, fiind conștienți de care sun prioritățile sale în viață.

Citeste si:
Care este relația dintre Victor Slav și fiica sa! Prezentatorul...
Care este relația dintre...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

"Ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre. Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză", a mai spus ea.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.