Vica Blochina trece prin clipe de coșmar, după ce ea și fiul ei au fost dați afară din casa în care locuiau de ani de zile. Blondina avea o lungă perioadă de timp în care nu și-a mai plătit întreținerea, acesta fiind și motivul pentru care au ajuns într-o astfel de situație.

Momente de coșmar pentru Vica Blochina care a fost nevoită să evacueze casa, din cauza datoriilor de 13.000 lei pe care le avea la întreținere. Așadar, frumoasa vedetă a rămas fără apartamentul ei de lux de care era tare mândră și de unde postat tot felul de imagini pe rețelele sociale, unde obișnuiește să fie foarte activă.

Vica Blochina, dată în judecată

Diva a trăit mai bine de 14 ani în apartamentul respectiv, dar a venit vremea să plece din cuibușorul ei. Se pare că a investit foarte mulți bani acolo, dar nu a avut grijă să plătească și întreținerea care era cea mai importantă și din cauza căreia este nevoită să se mute și să își găsească un alt loc în care să stea alături de băiatul său. Apartamentul are 125 mp, 3 camere și două balcoane. Asociația de proprietari a dat-o în judecată, iar în momentul de față are deja trei sentințe civile de excutare silită.

“Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin, a declarat Vica în urmă cu un an, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.