Antonia a trăit în America, timp de mai mulți ani de zile. Frumoasa vedetă a avut parte de o copilărie fericită, dar recunoaște că a avut și momente mai puțin plăcute cu care a fost nevoită să se confrunte. Ca orice om, își amintește cu drag de clipele pe care le-a trăit atunci, iar recent a vorbit despre cum au fost anii petrecuți departe de România.

Antonia a locuit în Las Vegas și Utah de la vârsta de la 6 până la 18 ani. Viitoarea soție a lui Velea nu poate afirma cu mâna pe inimă că a avut o copilărie perfectă, dar a trăit una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Cântăreața s-a acomodat destul de ușor, mai ales că știa destul de bine și limba engleză. Și-a făcut, de asemenea prieteni, începuse să îi placă foarte, foarte și muzica.

Antonia, despre copilăria pe care a avut-o în America

"Am crescut în Utah și Las Vegas de la 6 până la 18 ani. Nu aș spune că a fost o copilărie grea, a fost o perioadă frumoasă, chiar una dintre cele mai frumoase din viața mea. M-am acomodat destul de ușor noii vieți, într-un univers nou. Știam deja limba engleză din România. M-am integrat destul de ușor acolo, mi-am făcut prieteni, începusem să fiu interesată și de muzică, să cânt. Chiar îmi amintesc cu bucurie de toată acea perioadă.", a declarat Antonia pentru viva.ro.

Frumoasa artistă nu a fost niciodată de acord cu bullying-ul, dar cu toate acestea a avut parte de el când era în școală. Se pare că în America, oamenii aveau arme pe care le foloseau de la o vârstă fragedă, de aceea părinții ei erau foarte stricți cu ea. Stabileau un program în care ea putea merge în oraș sau la petreceri.

"Mi-a displăcut mult bullying-ul (și eu m-am confruntat cu el), dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții mei erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri.", a mai spus Antonia, pentru sursa menționată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.