Antonia a trăit în America, timp de mai mulți ani de zile. Frumoasa vedetă a avut parte de o copilărie fericită, dar recunoaște că a avut și momente mai puțin plăcute cu care a fost nevoită să se confrunte. Ca orice om, își amintește cu drag de clipele pe care le-a trăit atunci, iar recent a vorbit despre cum au fost anii petrecuți departe de România.

Antonia a locuit în Las Vegas și Utah de la vârsta de la 6 până la 18 ani. Viitoarea soție a lui Velea nu poate afirma cu mâna pe inimă că a avut o copilărie perfectă, dar a trăit una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Cântăreața s-a acomodat destul de ușor, mai ales că știa destul de bine și limba engleză. Și-a făcut, de asemenea prieteni, începuse să îi placă foarte, foarte și muzica.

Antonia, despre copilăria pe care a avut-o în America

"Am crescut în Utah și Las Vegas de la 6 până la 18 ani. Nu aș spune că a fost o copilărie grea, a fost o perioadă frumoasă, chiar una dintre cele mai frumoase din viața mea. M-am acomodat destul de ușor noii vieți, într-un univers nou. Știam deja limba engleză din România. M-am integrat destul de ușor acolo, mi-am făcut prieteni, începusem să fiu interesată și de muzică, să cânt. Chiar îmi amintesc cu bucurie de toată acea perioadă.", a declarat Antonia pentru viva.ro.

Frumoasa artistă nu a fost niciodată de acord cu bullying-ul, dar cu toate acestea a avut parte de el când era în școală. Se pare că în America, oamenii aveau arme pe care le foloseau de la o vârstă fragedă, de aceea părinții ei erau foarte stricți cu ea. Stabileau un program în care ea putea merge în oraș sau la petreceri.

Citeste si:
Antonia, cel mai dur mesaj pentru hateri pe care l-a transmis până...
Antonia, cel mai dur mesaj...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

"Mi-a displăcut mult bullying-ul (și eu m-am confruntat cu el), dar și faptul că mulți aveau arme pe care le foloseau de la vârste mici. De aceea, părinții mei erau super stricți cu programul meu, cu cât timp aveam voie în oraș, la petreceri.", a mai spus Antonia, pentru sursa menționată.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.