Speak și Ștefania se află pe lista celor mai îndrăgite cupluri de la noi din țară și au reușit, fără îndoială, să le atragă atenția oamenilor odată cu participarea lor la Asia Express. Emisiunea i-a făcut pe mulți dintre telespectatori să le urmărească activitatea și, de asemenea, să își formeze o părere despre relația frumoasă pe care o au.

Cei doi artiști au planuri serioase de viitor și încă de când Speak a cerut-o de soție pe frumoasa lui parteneră de viață, fanii așteaptă să o vadă pe Ștefania îmbrăcând rochia de mireasă. Se pare, însă, că ei nu se grăbesc deloc în acest sens, pentru că este mult mai important pentru ei să se se înțeleagă și să se iubească, demonstrând astfel că iubirea lor nu depinde de un act.

Speak și Ștefania, mărturisiri sincere despre relația lor

”Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere”, a declarat Ștefania, potrivit viva.ro.

Unii s-au întrebat și cum reușesc aceștia să aibă o relație perfectă, iar vedetele nu au mai ținut nimic secret și le-au dezvăluit oamenilor cărora le pasă de ei secretele lor. Ei bine, cei doi sunt prieteni mai presus de orice, iar acest lucru îi ajută să fie deschiși unul în fața celuilalt și să își spună tot ceea ce au pe suflet. În casa lor, nu există loc pentru orgolii sau pentru competiții între ei.

”Orice problemă care apare între noi, deși chiar nu le pot număra pe degetele de la o mână, o rezolvăm prin comunicare. Fiecare își spune ofurile, discutăm și găsim calea de mijloc. Nu există orgolii între noi, nu există competiție, nu există nimic nenatural care poate denatura sentimentele sincere. Deci, prin comunicare cu sinceritate rezolvăm orice”, a spus Speak potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Ce au pățit Speak și Ștefania în vacanță. Îndrăgostiții au mers în...
Ce au pățit Speak și Ștefania...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.