Jador este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele, iar în ultima vreme, artistul are tot mai multe concerte în întreaga țară. Fanii vor ca el să le cânte la cele mai importante evenimente din viața lor. Ei bine, în urmă cu doar câteva ore, cântărețul a avut o cântare în Constanța și, în timp ce el se afla pe scenă, mașina din parcare i-a fost spartă. 

Jador s-a îndreptat către bolidul său de lux, imediat după terminarea concertului și a constatat că geamurile acestuia erau sparte și că, de asemenea, rămăsese fără portofel. Artistului nu i-a venit să creadă ceea ce tocmai i se întâmplase și a făcut un apel disperat către persoanele care i-au vrut rău. I-a rugat pe hoți să păstreze banii pe care îi avea în portofel, dar să îi înapoieze buletinul de care are nevoie, pentru a pleca în Germania zilele viitoare.

Jador, jefuit în timpul unui concert

„Te duci la spectacol și uite oamenii ce fac la mașină. Nu mai avem geamuri. Mi-a luat portofelul din mașină. Te rog frumos ia banii și golește-l și du portofelul, aruncă-l la o secție de poliție, trimite-l, fă ceva ca să fie bine”, a spus Jador, în mediul online.

Unul dintre colegii săi de trupă a făcut și el un apel disperat către omul care l-a jefuit pe Jador. L-a rugat pe acesta să le aducă portofelul, pentru că au mare, mare nevoie de el. Mai mult de atât, i-a sugerat să îl ducă acasă la el, în Constanța, dacă nu vrea să opteze pentru o secție de poliție.

Retail jobs

„Care ai furat banii, cine ești tu să fii sănătos, dar adu-ne portofelul, avem plecări, ne trebuie buletinul”, a spus un prieten de-ai lui Jador, pe rețelele sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.