Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în urmă cu doar câteva zile și au reușit în felul acesta să atragă toate privirile asupra lor. Vedetele au organizat un eveniment atipic și au refuzat să respecte orice fel de tradiție, pentru că au fost de părere că dacă toată lumea procedează așa, nu înseamnă că sunt obligați și ei să procedeze în acest fel.

După toate acestea, cei doi soți au fost dur criticați de către fanii lor din mediul online și ambii au sărit în apărarea lor dându-le replici oamenilor care nu își văd de viața lor. În primul rând, ei și-au dorit o nuntă simplă și fără tradiții ceea ce au și făcut. În al doilea rând, aceștia nu au avut nași, ceea ce i-a înfuriat și mai tare pe internauții care nu concep ca un asemenea eveniment să nu aibă parte de părinți spirituali.

”Să știți că simplitatea e greu de găsit. Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă. Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

În plus, oamenii care o urmăresc pe rețelele sociale au avut ceva de comentat și în ceea ce privește rochia simplă pe care a purtat-o în ziua cea mare. Ei bine, Cleopatra Stratan nu a mai putut să tacă și de data aceasta, așa că le-a spus persoanelor respective tot ceea ce a avea pe suflet. Mai mult de atât, soția lui Edward Sanda a precizat că nici măcar numele de familie nu și l-a schimbat. Ea și-a dorit o rochie de mireasă simplă, fără prea multe straturi și în care să se simtă cofortabil și fix asta a purtat, fără să țină cont de gurile rele.

”Pentru că nu mi-am schimbat numele”, a mai scris vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.