Ilinca Vandici a trăit alături de Ciprian Marica o poveste de iubire, care s-a stins după doar doi ani. Nu a fost clar pentru nimeni până acum de ce au ajuns ce doi să se despartă, dar prezentatoarea de la Bravo, ai stil a acordat un interviu în care a povestut exact cum au stat lucrurile între ei și ce anume a deranjat-o la bărbatul care îi furase inima, la vremea aceea.

În 2011, relația lor s-a terminat, iar acest lucru se pare că s-a întâmplat din cauza faptului că frumoasa vedetă avea așteptări mult prea mare din partea partenerului ei de viață. Ilinca Vandici își dorea ca el să fie doar al ei, să o accepte, dar și să iasă cu ea în fața lumii, să le-o prezinte tuturor ca fiind femeia pe care o iubește, lucru care desigur că nu s-a întâmplat.

Ilinca Vandici, despre separarea de Ciprian Marica

Mai mult de atât, prezentatoarea a mărturisit că ea și Ciprian Marica au avut o relație foarte, foarte frumoasă, doar că nu mergeau în aceeași direcție, nu aveau aceleași planuri de viitor, iar el vedea lucrurile altfel. Mergând fiecare într-o altă direcție, relația lor nu a mai funcționat. Vandici își dorea să îl ia de bărbat, voia copii, dar nu se punea problema și în cazul lui.

În relația de doi ani pe care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a povestit Ilinca Vandici, în interviu acordat lui Mihai Ghiță, la Kanal D.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.