Nunta lui Emily Bughelea cu partenerul ei de viață se apropie cu pași repezi, iar înainte de marele eveniment fosta concurentă de la Bravo, ai stil a dat o petrecere de zile mari. Vedeta s-a distrat de minune alături de prietenele sale și fiind o persoană foarte activă în mediul online, nu s-a putut abține să nu posteze câteva imagini inedite din seara respectivă.

De când blondina l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață și de când a adus pe lume un copil, viața ei s-a schimbat în totalitate. Este mult mai responsabilă și se ocupă cât poate ea de mult de creșterea bebelușului său pentru care face tot ceea ce îi stă în putință.

Emily Burghelea, petrecere de pomină

Chiar dacă este mamă, iar în viitorul apropiat va deveni și soție, Emily Burghelea nu poate uita zilele în care se distra de minune prin cluburi, așa că a organizat o petrecere în care să se simtă exact ca atunci, iar cele mai bune prietene de-ale sale au fost alături de ea. Din imaginile postate în mediul online reiese că fosta concurentă de la Bravo, ai stil a încins atmosfera și s-a simțit extrem de bine.

Având în vedere că are un copil mic pe care trebuie să îl alăpteze și că băuse mult prea multă șampanie, ea a decis să nu combine băutura cu alăptatul, astfel că a găsit repede o soluție pentru a-l hrăni.

Doamne, ce nebunie a fost aseară! Incredibil, wow ce petrecere! Acum am venit să iau niște lăptic înghețat. O să îl decongelez și o să o hrănesc pe cea mică. Așa am hrănit-o toată ziua pentru că aseară am băut niște șampanie și prefer să nu combin alăptatul cu băutura, deci astăzi vreau să o hrănesc doar din rezervele de stat." a declarat Emily Burghlelea, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.