Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, părea cel mai fericit bărbat din lume alături de Marina. Mai mult de atât, după ce a stat luni bune departe de acasă, el a realizat că fosta lui iubită era partenera ideală și își dorea să trăiască alături de ea pentru tot restul vieții sale. A cerut-o în căsătorie, ea a acceptat, iar mai apoi le-au arătat tuturor inelul de logodnă.

Într-un interviu pe care l-a acordat după aceea, moderatorul emisiunii de la Kanal D a mărturisit că nu a fost niciodată căsătorit și că Marina va fi prima și singura lui soție. Ei bine, la câteva săptămâni după, Daniel Pavel a ieșit în față cu o serie de declarații șocante în care a anunțat pe toată lumea că el și iubita sa au luat-o pe drumuri separate și că totul s-ar fi întâmplat din cauza priorităților și opțiunilor de viitor diferite pe care le aveau.

Daniel Pavel este singur

Realitatea i-a pus în fața unor alegeri dificile, iar ei au decis ca fiecare să o ia pe drumul lui. După câțiva ani de realație, prezentatorul nu regretă absolut nimic, pentru că alături de fosta lui iubită a adunat experiențe, emoții și amintiri care le-au îmbogățit în mod considerabil viața. Nu a putut ține această veste tristă doar pentru el, ci a simțit nevoia să le spună tuturor prin ce trece.

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a declarat Daniel Pavel, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.