Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează, după părerea multora, cuplul perfect, dar aceștia au avut parte și de momente mai puțin bune în căsnicia lor. Au avut și gânduri de separare, dar de fiecare dată lucrurile s-au așezat în așa fel încât au reușit să rămână împreună. Cei doi au oferit un interviu în care au vorbit și despre perioadele mai grele pe care le-au traversat împreună și care ar fi putut duce la divorț.

Oana a fost cea care a început să discute despre perioadele de suișuri și coborâșuri prin care ea soțul ei au trecut. Diva este de părere că toate acestea au reușit să îi unească și mai tare. Ca în orice relație, a intervenit și la ei monotonia, se pierduse ceva acolo, dar au reușit să aprindă flacăra și se înțeleg din ce în ce mai bine. Vedeta este de părere că doar faptul că se iubesc a reușit să îi facă să meargă mai departe.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, detalii neștiute despre căsnicia lor

"Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită.Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit.", a mărturisit Oana Zăvoranu la Showbiz Report.

Retail jobs

Soțul artistei, Alex Ashraf, a recunoscut și el că din cauza programului încărcat pe care îl avea Oana Zăvoranu ei se îndepărtaseră destul de mult. I-a salvat, însă, pandemia. În acea perioadă, au petrecut destul de mult timp împreună și au realizat că iubirea dintre ei este una foarte puternică.

"Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună.", a zis la rândul lui Alex Ashraf.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.