Bianca Comănici a reușit să intre din nou în atenția publicului, după ce a acceptat invitația de a participa la emisiunea În Oglindă, unde a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre trecutul ei. Nu s-a putut abține să nu discute și despre relația pe care a avut cu fiul lui Nelson Mondialu, Livian Pop, care nu a tratat-o deloc așa cum ar fi meritat sau cum s-ar fi așteptat.

După ce fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a adus fostului ei iubit acuzații grave, precum cea în care el i-a propus să meargă în străinătate și să se prostitueze, Livian nu s-a putut abține să nu îi dea replica brunetei, așa că a făcut un vlog în care a vorbit chiar despre interviul acordat de ea, spunând că a fost făcut în așa fel încât să îl denigreze.

Bianca Comănici urmează un tratament

După toate acestea, se pare că Bianca nu mai scapă de probleme, nici când vine vorba despre sănătatea sa. Frumoasa vedetă le-a dezvăluit oamenilor care o iubesc, de pe rețelele sociale, faptul că are pecingină. Se pare că ar fi luat-o de la o pisică, iar acum este nevoie să urmeze un tratament timp de trei săptămâni, pentru a se vindeca. Mai apoi, ea le-a dat și un sfat fanilor săi și anume să aibă mare grijă la animăluțele din jurul lor.

„Vizavi de chestia pe care v-am arătat-o pe picior, mi-a spus cineva că se numește pecingină. Cred că am luat-o de la o pisică. Când am fost săptămâna trecută acasă, una dintre pisici avea o chestie de genul și am atins-o.Am acum tratament timp de trei săptămâni. Vă dați seama? Fiți foarte atenți la animăluțe, în special la pisici”, a declarat vedeta, potrivit fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.