Horia Brenciu, detectivul de la „Masked Singer România” sezonul 2, a avut un moment de slăbiciune în care a vorbit despre toate lucrurile care i s-au întâmplat în ultima vreme din cauza pandemiei. Artistul a avut mult de suferit pe plan financiar, dar a declarat că nu vrea să renunțe la meseria lui, ci să găsească tot felul de soluții pentru a rezolva problemele pe care le are.

Juratul de la „Masked Singer România” a recunoscut că nu a fost deloc ușor nici pentru el, nici pentru colegii lui de breaslă. El și soția lui au investit foarte mult în Academie de arte care îi poartă numele și doar datorită acelor sume de bani, elevii lor au reușit până acum să reziste celor trei valuri pandemice. Mai mult de atât, Horia Brenciu a reușit să își dea seama care îi sunt prietenii adevărați și care nu.

Horia Brenciu, despre problemele pe care le-a avut în ultimul an

"N-a fost ușor… Și nu cred că există un artist român care să nu spună asta. Din păcate, văd că virusul n-a dispărut, încă… În 2019 am avut mai multe proiecte, printre care și Academia de arte, care-mi poartă numele. Aici, alături de soția mea, am contribuit cu toate investițiile noastre. Și, deocamdată, și noi, și elevii noștri, am rezistat celor trei valuri pandemice… În altă ordine de idei, în toată perioada asta am descoperit și prieteni adevărați. Nu mulți, dar de mare valoare. Probabil că dacă nu venea nebunia asta, lucrurile nu se desfășurau astfel", a spus Horia Brenciu pentru ciao.ro.

Nimic nu îl poate opri pe îndrăgitul cântăreț din a face ceea ce îi place. Brenciu nu are în plan să renunțe la cariera sa, doar pentru că în perioada aceasta concertele sunt foarte tare. A recunoscut, însă, că a avut un moment în viața lui în care a vrut să renunțe la muzică.

”Deși concertele sunt extrem de rare, nu mă gândesc să-mi schimb meseria. Din contră, mă gândesc cum aș putea să găsesc idei noi pentru domeniul artistic, poate acum mai mult ca niciodată. Totuși, a fost un moment în viața sa în care a luat această decizie, iar totul s-a schimbat radical. ”Da, am trecut prin experiența asta… În anii 2003 – 2004, când am schimbat macazul de la prezentator la cântăreț, nu mi-a fost deloc ușor să-mi impun noul statut. Dar știam că fac un lucru care-mi place și pasiunea asta m-a ajutat să trec peste anumite refuzuri și să demontez unele îndoieli. Dincolo de scenă, printre altele, în ultimii 10 ani am fost jurat. Televiziunea se schimbă de la un an la altul, iar în contextul pandemiei nu știi ce-ți poate aduce viitorul. Ca artist, însă, știu sigur că trebuie să fiu mereu aproape de oameni", a mai spus Horia Brenciu

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.