Horia Brenciu, detectivul de la „Masked Singer România” sezonul 2, a avut un moment de slăbiciune în care a vorbit despre toate lucrurile care i s-au întâmplat în ultima vreme din cauza pandemiei. Artistul a avut mult de suferit pe plan financiar, dar a declarat că nu vrea să renunțe la meseria lui, ci să găsească tot felul de soluții pentru a rezolva problemele pe care le are.

Juratul de la „Masked Singer România” a recunoscut că nu a fost deloc ușor nici pentru el, nici pentru colegii lui de breaslă. El și soția lui au investit foarte mult în Academie de arte care îi poartă numele și doar datorită acelor sume de bani, elevii lor au reușit până acum să reziste celor trei valuri pandemice. Mai mult de atât, Horia Brenciu a reușit să își dea seama care îi sunt prietenii adevărați și care nu.

Horia Brenciu, despre problemele pe care le-a avut în ultimul an

"N-a fost ușor… Și nu cred că există un artist român care să nu spună asta. Din păcate, văd că virusul n-a dispărut, încă… În 2019 am avut mai multe proiecte, printre care și Academia de arte, care-mi poartă numele. Aici, alături de soția mea, am contribuit cu toate investițiile noastre. Și, deocamdată, și noi, și elevii noștri, am rezistat celor trei valuri pandemice… În altă ordine de idei, în toată perioada asta am descoperit și prieteni adevărați. Nu mulți, dar de mare valoare. Probabil că dacă nu venea nebunia asta, lucrurile nu se desfășurau astfel", a spus Horia Brenciu pentru ciao.ro.

Nimic nu îl poate opri pe îndrăgitul cântăreț din a face ceea ce îi place. Brenciu nu are în plan să renunțe la cariera sa, doar pentru că în perioada aceasta concertele sunt foarte tare. A recunoscut, însă, că a avut un moment în viața lui în care a vrut să renunțe la muzică.

Citeste si:
Top 5 zodii care vor avea noroc la bani în 2022. Se vor bucura de...
Top 5 zodii care vor avea...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

”Deși concertele sunt extrem de rare, nu mă gândesc să-mi schimb meseria. Din contră, mă gândesc cum aș putea să găsesc idei noi pentru domeniul artistic, poate acum mai mult ca niciodată. Totuși, a fost un moment în viața sa în care a luat această decizie, iar totul s-a schimbat radical. ”Da, am trecut prin experiența asta… În anii 2003 – 2004, când am schimbat macazul de la prezentator la cântăreț, nu mi-a fost deloc ușor să-mi impun noul statut. Dar știam că fac un lucru care-mi place și pasiunea asta m-a ajutat să trec peste anumite refuzuri și să demontez unele îndoieli. Dincolo de scenă, printre altele, în ultimii 10 ani am fost jurat. Televiziunea se schimbă de la un an la altul, iar în contextul pandemiei nu știi ce-ți poate aduce viitorul. Ca artist, însă, știu sigur că trebuie să fiu mereu aproape de oameni", a mai spus Horia BrenciuTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.