Ana Porgras a simțit nevoia de a se relaxa pentru câteva zile, după toate situațiile complicate prin care a trecut în ultima vreme. Nu mai este un secret pentru nimeni că s-a certat destul de tare cu Zanni, cel pe care fanii îl vedeau deja iubitul ei, în timpul competiției Survivor România. Foștii Faimoși au întrerupt orice fel de legătură și și-au adresat cuvinte dure în mediul online, semn că nu vor să mai audă unul de celălalt.

Cel mai probail, fosta campioană a României vrea să uite pentru o vreme de tot ceea ce s-a petrecut și a plecat într-o vacanță despre care le-a vorbit și fanilor de pe rețelele sociale. Bruneta și-a supus fanii la un test întrebându-i dacă au idee unde va pleca, dar foarte puțini au reușit să își dea seama care este destinația pe care a ales-o. Cea care a dat-o de gol este fosta ei colegă din concurs, Raluca Dumitru, care între timp i-a devenit o foarte bună prietenă.

Ana Porgras a plecat în vacanță

Vedeta și-a dat seama imediat că Ana Porgras se îndreaptă către Zanzibar. Mai mult de atât, fosta gimnastă a mărturisit că vrea să plece tot mai departe de coronavirus, în speranța că de data aceasta să nu se apropie de ea și să nu îi strice planurile. Tot în story-urile pe care le-a făcut, când se îndrepta către Zanzibar, ea le-a dezvăluit urmăritorilor că nu are de gând să mai participe la emisiunea care i-a schimbat viața, pentru că i-a fost de ajuns un sezon.

„Exact, plec cât se poate de departe de coronavirus. Eu fug de coronavirus și el după mine. Sper ca de data asta să stea departe și să nu îmi strice planurile. Chiar mă enervez dacă se apropie”, a declarat Ana Porgras, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.