Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au format, la un moment dat, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Ruptura dintre ei s-a produs în momentul în care artistul a înșelat-o pe frumoasa lui soție cu Lavinia Pîrva, femeia alături de care este și în ziua de astăzi.

De-a lungul vieții sale, Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, dar se pare că divorțul de îndrăgitul cântăreț a fost cel care a afectat-o cel mai tare, la vremea aceea, din simplul motiv că a înșelat-o. A trecut cu greu peste toată acea perioadă, dar între timp a reușit să realizeze că trecutul este trecut și că trebuie să fie lăsat în urmă, pentru a nu-i afecta prezentul care are un rol mult mai important pentru ea.

Andreea Marin, declarații despre divorțul de bărbatul pe care l-a iubit enorm

Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, unde a vorbit și despre divorțul dureros prin care a trecut. Din punctul său de vedere un divorț nu este nicidecum o dramă, ci o realitate pe care multe persoane o trăiesc, la un moment dat. Cel mai mult a durut-o faptul că fostul ei partener de viață i-a fost infidel. Mai mult de atât, Andreea Marin crede că dacă două persoane nu se mai înțeleg, este mult mai sănătos ca fiecare să o ia pe drumul lui.

“Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii respective.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.