În urmă cu doar câteva zile, Sebastian Chitoșcă a făcut un live în mediul online, în timpul căruia el a început să plângă în fața oamenilor care îl urmăreau. Ei bine, nedându-le prea multe detalii despre situația în care se afla, internauții au tras concluziile de unii singuri. Aceștia au crezut că fostul concurent de la Survivor România și frumoasa lui soție, Alexandra, și-au spus adio.

Sebastian Chitoșcă a ținut să lămurească întreaga situație și a spus că el și Alexandra nu au fost niciodată despărțiți, pentru că doar moartea va reuși să facă lucrul acesta, când le va veni vremea, dar până atunci se vor iubi și se vor susține la fiecare pas, așa cum știu ei mai bine. Fostul forbalist a recunoscut că dacă acest lucru s-ar fi întâmplat nu ar fi pus niciodată pe internet.

Cum au ajuns fanii să creadă că Sebi și Alexandra s-au despărțit

Fanii lui au început să creadă că lucrurile dintre el și partenera lui de viață nu mai funcționează, după ce Sebi a făcut un live în care a vorbit despre fratele lui care are probleme de sănătate și a vărsat câteva lacrimi. Fostul concurent de la Survivor crede că ar fi putut face mult mai multe pentru el. În plus, el a spus că nu este vorba despre ceea ce cred oamenii, ci despre ceea ce se petrece cu adevărat în familia sa, iar dacă soția lui ar fi plecat de acasă, sigur și-ar fi luat și hainele, în opinia lui.

“Nu puneam pe internet dacă se întâmpla chestia asta. Eu am făcut un live când plecam de la fratele meu și mă gândeam la tot ce era Vlad și ce însemna el si toate nevoile pe care le avea el când eram eu în competiție. M-am gândit că puteam să fac mult mai multe pentru el, lucruri care l-ar fi ajutat să evolueze. Și lucrurile astea m-au făcut să scap câteva lacrimi, să mă exteriorizez. Și așa au dedus ei că m-am despărțit de Alexandra. Nu este vorba despre ce cred ei, este vorba despre situația din familia mea. Dacă soția mea pleca de acasă, cred că își lua și garderoba. Noi suntem împreună până când unul dintre noi se va duce acolo unde ne vom duce toți.” , a spus Sebastian Chitoșcă la Ștafeta Mixtă


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.