Ani la rândul a circulat zvonul conform căruia Andreea Marin și Ion Țiriac ar fi avut o relație. Una dintre aparațiile lor de la vremea aceea, de la Gala Visa, a întărit aceste zvonuri, iar presa a început să fie sigură că între cei doi nu mai era doar o relație de prietenie, ci una de iubire. Acum, după atât de mult timp, „Zâna” a spus adevărul despre presupusa legătură amoroasă cu afaceristul.

Andreea Marin a început prelegerea prin a spune că nu ar fi avut de ce să nege dacă ar fi format un cuplu cu Ion Țiriac, pentru că ar fi fost onorată ca acest lucru să se întâmple. Din punctul ei de vedere, bărbatul este un om extraordinar pe care îl admiră și îl respectă. Se pare că el i-a fost un prieten de nădejde, iar vedeta nu are cuvinte să descrie o relație cu un om de calibrul său. Așadar, prezentatoarea a negat că ar fi avut o relație cu el.

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Ion Țiriac

"Este extrem de stupidă această poveste și o să vă spun de ce. În primul rând nu aș fi negat să vă spun un adevăr. Ipotetic vorbind este onorantă o relație cu un astfel de om. Așa cum l-am cunoscut eu pe Ion Țiriac este un om extraordinar. Am tot respectul pentru el și mi-a fost un prieten de nădejde. Eu nu am cuvintele prin care să descriu o relație cu un om de calibrul domniei sale. Și până la urmă atât de stresantă a fost presiunea unei părți de presă, încât eu am decis că îi fac rău omului acesta. Pur și simplu lucrurile erau duse într-o extremă care nu avea nicio legătură cu realitatea. Nu văd de ce aș nega că am avut o relație cu cineva cu care e onorant să ai o relație dacă ar fi fost cazul. Nu a fost cazul. Da, a fost o prietenie pe care o prețuiesc și astăzi și îmi e drag de omul acesta și am tot respectul și am învățat enorm de la el.", a spus Andreea Marin, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

La un moment dat, s-a spus că vedeta ar fi primit chiar și un inel de logodnă din partea acestuia, iar a spus în cadrul ultimului interviu pe care l-a acordat că nu a fost deloc vorba despre așa ceva și chiar dacă ar fi fost, nu ar fi zis da, din simplul motiv că ei nu au avut niciodată o relație. Tot Andreea Marin a specificat faptul că nu ar fi avut cum să accepte o cerere în căsătorie din partea unui om care îi era doar prieten.

"Nu a fost niciodată vorba de un inel. Acel răspuns e ipotetic, nu aveam de ce să răspund evaziv când nici măcar nu a fost vorba de vreun inel sau vreo intenție. Și dacă ar fi fost, nu aș fi spus da, pentru că noi nu aveam o relație. Cum să spun da cererii unui om cu care nu am o relație de o altă natură decât de prietenie.", a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.