Nunta Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda este de câteva zile subiect de discuție pentru multă lume, iar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că aceștia au avut parte de un eveniment atipic, unde nu au respectat nicio tradiție, nici măcar cea care presupunea alegerea nașilor, care să le fie părinți spirituali pentru întrega viață.

Mulți nu le-au putut înțelege deciziile, așa că i-au criticat în fel și chip. Ei bine, Edward Sanda nu a mai suportat să se discute atât de mult despre una dintre cele mai importante zile din viața lui și a partenerei sale de viață, așa că a răbufnit pe internet, unde le-a spus celor care îl urmăresc tot ce avea pe suflet în legătură cu acest subiect.

Edward Sanda le-a închis gura răutăcioșilor

Artistul este de părere că nu erau obligați să urmeze toate tradițiile învechite și nici să facă lucrurile în funcție de ceea ce își doreau cei din jurul lor, ci nu ei înșiși. Mai mult de atât, soțul Cleopatrei Stratan a încercat să le explice gurilor rele că, în lumea în care trăim, se poate face o nuntă fără nași și se pot purta adidași în loc de pantofi, dacă miri își doresc să facă acest lucru.

A fost alegerea lor și nu înțelege de ce unii oameni le-au sărit în cap din cauza faptului că nu au ținut cont de ceea ce au zis alții. Pentru ei cel mai important lucru este că se iubesc, că se înțeleg și că totul le merge de minune.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești. Să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”. E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent”, a declarat Edward Sanda, pe Instagram.

Citeste si:
Carmen Grebenișan, primele declarații despre copil după ce s-a...
Carmen Grebenișan, primele...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.