Andreea Raicu a spus în repetate rânduri că se gândește serios la întemeierea unei familii și se pare că planurile sale de viitor sunt bine puse la punct. Vedeta s-a dat de gol pe rețelele sociale că își dorește un copil, iar în urma declarațiilor pe care le-a oferit, fanii ei de pe Instagram cred că a rămas deja gravidă și că mai așteaptă până va da vestea cea mare tuturor.

Totul a început când frumoasa vedetă a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, pentru a fi mai aproape de cei care o apreciază și pentru a le oferi răspunsuri sincere la toate întrebările pe care i le-au adresat. Ei bine, ea este din ce în ce mai activă în mediul online și nu a putut ignora întrebarea primită din partea unui internaut care a întrebat-o ce sfat i-ar da fiicei sale, dacă ar avea una.

Ce sfat i-ar da Andreea Raicu fiicei sale

Andreea Raicu s-a bucurat să vadă că oamenii sunt curioși să afle aceste lucruri și a făcut, în același timp, o dezvăluiri de zile mari. Se pare că vedeta are în plan să rămână gravidă cât mai curând posibil și dacă ar avea o fată, și-ar dori ca ea să își trăiască viața după bunul plac și să se iubească așa cum este. În plus, Andreea vrea ca fiica ei să fie curajoasă și să își dea voie să greșească, să fie generoasă și să iubească oamenii.

"Sper să am cât mai curând. Să se iubească și să trăiască viața în funcție dorințele și nevoile sale. Să pună limite și să renunțe la tot ce îi aduce nefericire. Să aibă curajul să meargă după ce își dorește. Să experimenteze și să își dea voie să greșească. Să fie generoasă și să iubească oamenii. Și încă multe alte lucruri pe care eu nu le-am știut.", a fost răspunsul oferit de vedetă, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.