Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. Dacă până acum era doar un zvon, de câteva ore bune a devenit o informație clară pentru toată lumea. Cei doi nu au dat niciun fel de declarații despre separarea lor, dar cei mai mulți dintre fanii lor și-au dat seama de ce au ales să o ia pe drumuri separate și au dezvăluit motivul în comentariile uneia dintre imaginilor pe care le-a posta recent fiica Andreei Esca.

Nimic nu este pentru totdeauna, nici măcar dragostea pe care Alexia Eram și Mario Fresh și-au purtat-o timp de mai bine de patru ani. Nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge să se despartă vreodată, dar se pare că lucrurile nu mai funcționau așa cum ar fi trebuit. Primul semn că nu mai formează un cuplu a fost faptul că nu s-au mai afișat împreună pe rețelele sociale. Le-au dat de gândit fanilor, pentru că ei obișnuiau să apară destul de des, pe Story.

Alexia Eram și Mario Fresh și-au spus adio

Mai mult de atât, Mario Fresh a fost surprins în compania unei alte femei, iar ea a mărturisit, în cadrul unei emisiuni, că între ea și îndrăgitul artist s-a creat o conexiune puternică. Fostul iubit al Alexiei Eram a spus, la un moment dat, că nu a fost atena la săritura pe care a avut-o Chelsea la Splash! Vedete la apă, pentru că a privit-o doar pe ea.

În urma acestor informații, un internaut i-a transmis fiicei Andreei Esca un mesaj în mediul online, prin intermediul căruia spune ce anume crede el că a dus la ruptura dintre cele două vedete.

”Ești inteligentă și frumoasă. Îmi pare bine că te-ai despărțit de Mario care nu te merită și nici nu te iubea cât meriți. Mario vrea să mai golănească (când a fost întrebat de ce nu se mută cu tine, a răspuns că e mai bine fiecare la casa sa. E clar că vrea să mai golănească, nu-i de tine) succes în viață, fata frumoasa”, i-a transmis un fan Alexiei Eram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.