Emisiunea „Surprize, Surprize" este cea care a făcut-o cunoscută pe Andreea Marin publicului larg. Pe vremea când modera această emisiune, ea era cunoscută și apreciată de întreaga țară. De-a lungul timpului, multă lume a ajuns să se întrebe care era salariul pe care vedeta îl primea, dar se pare că și în ziua de astăzi această întrebare rămâne fără un răspuns clar.

Emisiunea „Surprize, Surprize" a fost una dintre cele mai urmărite de la vremea aceea, ajungând să atingă audiențe record, motiv pentru care unii oameni au crezut că Andreea Marin a reușit să se îmbogățească de pe urma acesteia. Se pare, însă, că lucrurile nu au stat chiar așa, deoarece „Zâna Surprizelor” nu primea nicidecum salariul pe care l-ar fi meritat, dar a știut de la bun început acest lucru.

Andreea Marin nu a spus câți bani primea când prezenta „Surprize, Surprize"

Întrebată de către Denise Rifai care a fost salariul pe care îl primea la început, Andreea Marin a mărturisit că nu ar corect să facă o asemenea dezvăluire, deoarece nu a fost unul mare nici măcar după ce a devenit directorul de programe al firmei spaniole care se ocupa de TVR 1. În plus, ea a zis că nu a devenit un om bogat din venitul pe care l-a obținut acolo, deoarece Valeriu Lazarov i-a zis, de la bun început, că nu o poate plăti atât cât merită, dar o poate învăța cum să facă bani și s-a ținut de promisiune.

"Nu e cinstit sa spun care a fost primul meu salariu. Nu a fost un salariu mare si nici dupa ce am devenit directorul de programe al firmei spaniole ce producea si acest program, pe langa altele, eu nu am devenit un om bogat din venitul de acolo. Insa, Valeriu Lazarov, a spus: eu nu te pot plati atat cat ai merita si ai valorea prezentatoarei din Spania a programului care e de zeci de ori mai bogata decat tine, in schimb, te pot invata cum sa faci bani si asta a facut. M-a invatat sa imi fac propria firma, a vazut in mine acel ceva, a vazut ca am o logica a lucrurilor si m-a invatat cum sa fac lucrurile sa le vand astfel incat sa primesc. Trebuie sa stim sa cerem ceea ce ni se cuvine, pe tonul potrivit, astfel incat sa meritam cu adevarat ceea ce avem mai tarziu.", a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.