A început un nou sezon al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, iar prima invitată a fost chiar Andreea Marin care a fost pusă în dificultate de moderatoare. Aceasta i-a adresat „Zânei Surprizelor” tot felul de întrebări care mai de care mai interesante. Vedeta a oferit răspunsuri clare pentru cele mai multe dintre ele, iar declarațiile pe care le-a făcut despre Mihaela Rădulescu, dar și despre Lavinia Pîrva le-au atras atenția tuturor.

Andreea Marin este cunoscută de toți românii, încă de pe vremea când prezenta emisiunea Surprize, Surprize, dar foarte puțini au auzit-o vorbind sincer despre trecutul ei. La un moment dat, Denise Rifai i-a cerut acesteia să dea mai multe detalii despre faptul că a fost mereu asemănată cu Lavinia Pîrva, actuala partneră de viață a fostului ei soț, iar ea nu a ezitat nicio secundă să vorbească despre ea.

Andreea Marin, moment de sinceritate

Frumoasa vedetă este de părere că Ștefan Bănică Jr., bărbatul pe care l-a iubit enorm, nu a greșit când a decis să își refacă viața imediat după divorț. Andreea Marin consideră, de asemenea, că lucrurile s-au întâmplat fix așa cum ar fi trebuit și este împăcată cu toate deciziile pe care le-a luat în viață.

Mai mult de atât, „Zâna Surprizelor” nu vede nicio asemănare între ea și partenera lui Bănică, deși fanii au spus în repetate rânduri că Lavinia Pîrva i-ar copia până și stilul vestimentar.

"Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie.", a declarat Andreea Marin în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.