Cei mai mulți dintre concurenții de la Survivor România au avut probleme de sănătate, atât în timpul competiției, cât și după terminarea acestuia. Mediul în care au trăit luni întregi, dar și probele pe care trebuiau să le facă le-au dat mari bătăi de cap. Unii s-au accidentat grav, au fost nevoiți să se opereze, în timp ce alții au fost puțin mai norocoși și nu au fost atât de grav afectați.

Maria Chițu a intrat în competiția Survivor România, undeva pe la jumătatea ei, dar a reușit să demonstreze că este o femeie puternică și le-a făcut praf pe cele din echipa Faimoșilor care se fereau să intre cu ea pe traseu, pentru că aveau șanse minime să câștige punctul pentru echipa lor. Blondina a reușit să le câștige atenția și celor de acasă, care au votat-o într-un număr foarte mare, până spre finalul emisiunii.

Maria Chițu încă are probleme

Acum, la câteva săptămâni bune de la terminarea acestui sezon, cei care o urmăresc încă își fac griji pentru starea ei de sănătate și o întreabă dacă totul este în regulă. Fosta războinică le este recunoscătoare pentru tot ceea ce au făcut pentru ea și le răspunde de fiecare dată. Se pare că Maria Chițu încă mai are probleme cu piciorul, iar admiratorii ei speră din tot sufletul lor ca ea să se recupereze cât mai curând posibil.

„Sunt bine, ma cam supara piciorul, inca nu mi-a trecut. In rest, ma bucur de fiecare zi, asa cum este ea”, a povestit Maria Chițu, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.