Oana Lis trece prin clipe foarte grele de ceva timp, după ce soțul ei s-a îmbolnăvit. În ciuda celor care credeau că stă cu el doar pentru bani, vedeta a demonstrat în repetate rânduri că sentimentele ei sunt sincere și că nu ar renunța la el pentru nimic în lume. De când s-a îmbolnăvit, blondina are grijă ca lui Viorel Lis să nu îi lipsească nimic, să își ia tratamentele și nu îl lasă singur nici măcar o clipă.

Soția fostului edil al Capitalei are și momente în care simte că nu mai poate, pentru că îi este din ce în ce în ce mai greu să facă față tuturor problemelor pe care le are în viața de zi cu zi. Sănătatea lui Viorel Lis nu este deloc una bună, iar ea este conștientă că partenerul ei de viață ar putea muri în orice moment, gând care o distruge în totalitate și nu mai știe ce estet de făcut.

Oana Lis a avut gânduri negre

Bărbatul este și el conștient că nu mai are mult timp de trăit, așa că și-a făcut testamentul și a vorbit despre înmormântare cu frumoasa lui soție. Se pare că, la un moment dat, Oana Lis a avut și ea gânduri negre și nu își putea scoate din cap ideea că ar putea muri înaintea lui și că nu ar mai avea cine să îl îngroape, având în vedere că nu este nimeni alături de el, în afară de ea.

„El e încă bolnav. Nu are o boală care trece, sunt chestii care trebuie ținute sub observație. Viorel e dependent de mine. Nu poate ieși din casă fără mine. De multe ori aveam gânduri negre ba că mor eu, ba că moare Viorel. Mă gândeam cine se ocupă de înmormântare. Nu este ușor, dar cu ajutorul credinței reușesc să am forță”, a declarat Oana Lis pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.