Au fost sau nu Sebastian Chitoșcă la un pas de despărțire? Aceasta este una dintre întrebările care le-au dat mari bătăi de cap oamenilor care l-au susținut pe Sebastian Chitoșcă atât în timpul emisiunii Survivor România, cât și după terminarea sa. Deși nu a ieșit niciodată preferatului publicului, multă lume a fost alături de el, iar în felul acesta a adunat un număr mare de urmăritori în mediul online.

Povestea lor de iubire este una unică și extrem de frumoasă, iar imediat după ce el a ajuns acasă din Republica Dominicană, cei doi au vorbit despre ceea ce i-a unit, dar și despre momentele mai puțin plăcute din viața lor. Fostul Faimos a făcut și un gest romantic pentru Alexandra și anume a mai cerut-o o dată în căsătorie, în platoul emisiunii Ștafeta Mixtă.

Sebi a lămurit pe toată lumea

"Parcă erați despărțiti?!", le-a transmis un internaut.

"Niciodată n-am fost", a fost răspunsul oferit de Sebastian Chitoșcă.

După ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit, fostul concurent de la Survivor România a primit o întrebare de genul acesta în dreptul ultimei fotografii cu persoana iubită, de pe Instagram. Fotbalistul i-a răspuns celui care credea că el și Alexandra nu mai formează un cuplu, spunându-i că nu au fost niciodată despărțiți, semn că se iubesc la fel de tare ca înainte și că nu lasă pe nimeni să se bage în frumoasa lor relație.

„Inițial mi-a zis că vrea să ne căsătorim cu acte, eu am rămas încărcinată, ulterior am pierdut sarcina, iar el m-a văzut foarte supărată și a vrut să mă vadă zâmbind pur și simplu. Ne-am trezit într-o dimineață și am zis că ne căsătorim. A comandat inel, dar inelul a venit după cununie. La câteva zile de la cununie, s-a întâmplat incidentul cu fratele lui. M-a cerut după cununie.”, a declarat la un moment dat soția sa, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.