Noul sezon al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai este pe cale să înceapă, iar prima invitată este chiar Andreea Marin. A fost deja postat un teaser care conține cele mai importante întrebări pe care moderatoarea le-a pregătit pentru îndrăgita vedetă. Se pare că Andreea Marin a fost pusă serios în dificultate, iar fanilor nu le-a venit să creadă ce a fost întebată.

Câte secvențe din noul sezon al emisiunii prezentate de către Denise Rifai au fost postate deja pe YouTube. Prezentatoarea se pare că nu a evitat niciuna dintre întrebările incomode, nici când a venit vorba despre divorțurile prin care a trecut sau despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu despe care Denise Rifai crede că este obsedată de cea pe care a avut-o invitată în platoul emisiunii sale.

Andreea Marin a primit o serie de întrebări incomode

„Care a fost primul salariu de la emisiunea Surprize, surprize?; De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?; Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?; Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, sunt doar câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai le-a pregătit pentru Andreea Marin.

Andreea Marin a fost mereu în lumina reflectoarelor, încă de pe vremea când prezenta emisiune Surprize, Surprize. Ei bine, moderatoarea emisiunii a vrut să afle chiar de la ea care a fost salariul primit în cadrul acestei emisiuni, dar a pus-o să discute și despre relația specială pe care vedeta a avut-o cu Ion Țiriac.

„Poate nu mai este în prezent, poate i-a trecut”, a răspuns ea la întrebarea legată de Mihaela Rădulescu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.