Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite prezentatoare de la noi din țară, care a reușit să se facă remarcată datorită proiectului Bravo, ai stil, pe care îl moderează. Recent, ea a acordat un interviu extrem de emoționant în care a vorbit și despre tatăl ei care, din nefericire, nu mai este printre noi de o lungă perioadă de timp.

Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut că a fost foarte apropiată de tatăl ei. Fetele au relație specială cu tații lor și se pare că fix așa a fost și în cazul frumoasei vedete, pentru care el a fost cel mai important om din viața sa, raza ei de lumină, speranță și bunătate. Ea crede despre bărbatul care i-a dat viață că a fost un exemplu de tată și de soț. Îi este foarte greu să se gândească la faptul că nu îl mai are aproape.

Ilinca Vandici, atașată de tatăl ei

"De tata am fost foarte apropiată… Se spune că fetele au o relație specială cu tații, așa a fost și în cazul meu! A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate, verticalitate, exemplul de bărbat, soț, tată perfect. Îmi este greu să desprind o singură imagine, amintire despre tata, pentru că toate fac parte dintr-un carusel atât de frumos!", a declarat Ilinca Vandici pentru viva.ro.

În ceea ce privește educația, tatăl ei a fost destul de impunător și nu accepta jumătăți de măsură. L-a iubit enorm și a trecut cu greu peste decesul acestuia. Acum, își amintește cu drag, dar și cu mare durere în suflet de copilăria ei frumoasă. A rămas cu un gol imens în suflet, dar știe că nu mai poate da timpul înapoi.

"Tata a fost destul de impunător din punct de vedere al educației, nu accepta jumătăți de măsură; dacă nu excelam la școală, nu aveam voie să facem activități extrașcolare care ne făceau plăcere. Îl moștenesc pe tata din foarte multe puncte de vedere.", a mai spus prezentatoarea pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.