Mario Fresh a fost filmat în compania unei alte persoane, în timpul filmărilor pentru emisiunea Splash! Vedete la apă. Cea care i-ar fi pus capacul se numește Chelsea, iar fanii au asociat-o cu Theo Rose și au afirmat că arată mult mai bine decât Alexia Eram, cea care timp de patru ani a fost partenera de viață a lui Mario.

De câteva zile bune, circulă un zvon pe internet conform căruia Mario Fresh și Alexia Eram au pus capăt relației lor. Faptul că nu s-au mai afișat deloc împreună de ceva timp le-a atras și mai mult atenția celor care îi urmăresc la orice pas. În plus, ei au fost întrebați în repetate rânduri dacă mai sunt sau nu împreună, dar au refuzat să dea orice fel de detaliu despre acest subiect sensibil.

Mario Fresh refuză să dea declarații

Artistul a acceptat provocarea de a face parte din proiectul Splash! Vedete la apă, unde a întâlnit-o pe Chelsea, tânăra pe care a ajutat-o să își depășească una dintre cele mai mari temeri ale sale și care îi eset recunoscătoare pentru tot. Bruneta a spus că din clipa aceea s-a creat o conexiune între ei, dar nu a dat prea multe detalii în acest sens.

La doar câteva ore după ce au apărut tot felul de știri legate de despărțirea lui Mario Fresh de Alexia Eram, cântărețul a distribuit o postare prin care le-a transmis internauților că educația nu îl lasă să le spună unora tot ceea ce merită, semn că ar vea multe de zis în acest sens, dar preferă să se abțină.

„Educația nu mă lasă să le spun unora tot ce merită”, este postarea distribuită de Mario Fresh, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.