Alexandra Stan a făcut pregătiri intense pentru filmarea celui mai nou videoclip, pe care îl va posta în viitorul apropiat pe canalul de YouTube. De dragul artei, frumoasa vedetă și-a făcut o schimbare de look și a postat întregul proces pe rețelele sociale, pentru ca fanii ei să vadă cum s-au desfășurat lucrurile.

Schimbarea de look a fost foarte apreciată de fanii ei adevărați, dar a fost și un prilej pentru alții de a-i spune tot ceea ce aveau pe suflet în legătură cu ultimul podcast la care a luat parte și anume cel găzduit de Damian Drăghici, pe canalul său oficial de YouTube. Vedeta a făcut în filmarea respectivă o serie de dezvăluiri neașteptate despre trectului ei, despre familia sa, dar și despre Cătălin Măruță care a dezamăgit-o profund.

Are și Măruță fanii lui care îi iau apărarea

Cu ochii în lacrimi, frumoasa artistă a zis că nu vrea să mai meagă în emisiunea soțului Andrei, de la Pro TV nici pentru toți banii din lume, după ce el a trecut peste cuvântul ei. Alexandra Stan l-a rugat să publice un anumit material pe o anumită dată, dar el nu s-a ținut de cuvânt și l-a difuzat cu trei săptămâni mai devreme, motiv pentru care ea s-a enervat la culme.

Văzând toate acestea, fanii prezentatorului au sărit în capul vedetei și i-au dat câteva comentarii acide. Unul dintre ei este de părere că nu ar trebui să mai încerce să se facă remarcată prin intermediul lui Măruță, ci ar trebui să facă muzică, nu scandal, iar Alexandra nu a reacționat în niciun fel, semn că nu dă doi bani pe gurile rele.

”Bravo ție că vrei să ieși de la naftalină pe spatele lui Cătălin Măruță. Se pare că n-ai reușit la Survivor, când te înjurau ăia și te tratau ca pe ultimul om, chiar mi-a fost milă de tine atunci. Acum ai prins glas la nume mari, doar doar o să fii iar pe val. N-o să fii! Fă muzică, nu scandal!! #YOUARELAME🤮🤮🤮”, i-a transmis internautul Alexandrei Stan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.