Bianca Comănici și Livian Pop s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei și s-au cuplat. Din nefericire, povestea lor de iubire nu a durat pentru prea mult timp, deoarece au existat tot felul de neînțelegeri între cei doi care au dus la separarea acestora.

Recent, frumoasa vedetă a vorbit despre chinurile prin care a trecut, în timp ce era împreună cu fiul lui Nelson Mondialu. Bianca Comănici a vorbit cu ochii în lacrimi despre fostul ei iubit, spunând că nu a putut să își controleze dragostea și că l-a văzut un om bun, cum nu era de fapt. La un moment dat, a mai dezvăluit că el și tatăl lui s-au comportat foarte urât cu ea și i-au propus să plece în străinătate și să se prostitueze.

Livian Pop, reacție dură în urma acuzațiilor primite

Cum era de așteptat, interviul respectiv a ajuns și la Livian, fostul său partener de viață, care a decis să facă un vlog în care să vorbească despre ceea ce a spus bruneta în emisiunea cu pricina. Bărbatul este de părere că acel interviu a fost făcut în așa fel încât să îl denigreze pe el și, mai în glumă, mai în serios, a zis că el a dus-o la produs și că în plus, a învățat-o cum să facă bani.

Retail jobs

„Interviul a fost aranjat în așa fel încât să mă denigreze pe mine. Dragilor, da, am trimis-o la produs. Cum am trimis-o? I-am făcut Youtube-ul și am zis: du-te, fă bani! Eu am învățat-o să facă bani cu capul și cu imaginea ei îmbrăcată cum ar veni. Pe când alții au învățat-o să facă bani altcumva. Eu am învățat-o cum să se poarte, cum să se exteriorizeze. Tot, tot, tot. Pe scurt. Nu vreau să mă bag în mocirlă. Ne vedem de drumul nostru”, a declarat Livian Pop, pe canalul lui de YouTube.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.