Doliu în lumea muzicii folk, după ce artistul Doru Stănculescu s-a stins din viață. Acesta a lăsat în urma sa o mare de lacrimi, iar apropiaților săi le-a fost greu să dea vestea tragică lumii întregi care l-a iubit pe regretatul cântăreț și care ani de-a rândul i-a ascultat cu mare drag piesele pe cele mai mari scene.

Doru Stănculescu a plecat dintre noi, în urmă cu doar câteva ore. Bărbatul s-a stins din viață pe 23 august, la vârsta de 71 de ani, iar oamenii din jurul lui sunt înmărmuriți de durere. Cel care a făcut primul tristul anunț despre decesul marelui interpret de muzică folk a fost unul dintre bunii săi prieteni, Eugen Avram, căruia i-a fost extrem de greu să scrie acele lucruri.

Doru Stănculescu a murit la 72 de ani

“ Mi-e foarte greu să vă dau vestea asta. Stănculescu Doru-Emil a plecat azi-dimineață (luni- n.r.) să se întâlnească cu bunii lui prieteni Dan Andrei Aldea, Vali Sterian şi alții. Primeşte-l Doamne şi veghează-i veşnica odihnă. O pierdere uriaşă! ” a scris Eugen Avram, în mediul online.

Fiul regretatului artist a transmis și el un mesaj, după ce tatăl lui a trecut în neființă și este în stare de șoc, deoarece nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple. Cu o zi înainte a participat la petrecerea nepotului său și nu părea să aibă vreo problemă, de aceea familia lui a fost încremenită când a aflat că și-a dat ultima suflare singur, acasă.

Retail jobs

„Chiar ieri a fost la petrecerea fiului meu, însă a plecat mai devreme, spunea că vrea să se odihnească. Am chemat o maşină şi, după ce m-am asigurat că a ajuns acasă, m-am liniştit. Astăzi însă, am văzut că nu mai răspunde la telefon, aşa că am rugat un prieten care locuieşte în apropiere să verifice ce se întâmplă. Nici la uşă nu a răspuns. Am ajuns de urgenţă la el şi, după ce am spart uşa, l-am găsit fără suflare .” a spus fiul lui Doru Stănculescu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.