Mario Fresh și Alexia Eram nu mai sunt împreună, iar imaginile vorbesc de la sine. Artistul a participat la emisiunea Splash! Vedete la apă, unde a părut foarte apropiat de Chelsea, femeia despre care toți fanii spun că seamănă izbitor cu Theo Rose. Imaginile au circulat pe internet, iar pe TikTok sunt deja virale și, mai mult ca sigur au fost văzute și de către fiica Andreei Esca.

În timpul antrenamentelor pentru emisiunea Splash! Vedete la apă, Chelsea și Mario Fresh au avut parte de câteva momente foarte, foarte interesante care demonstrează că între ei este mai mult decât o simplă prietenie. Astfel de gesturi nu se fac între prieteni, ci mai degrabă între parteneri.

Mario Fresh, apropiere suspectă de Chelsea

Nu doar fanii au remarcat toate aceste lucruri, ci și persoanele care se aflau pe platourile de filmare. Chelsea chiar a vorbit puțin despre ei și a declarat că îi leagă o frumoasă prietenie și că faptul că Mario Fresh a reușit să o facă să își învingă una dintre cele mai mari temeri pe care le avea a legat-o de el. Până acum, Alexia Eram nu a comentat ceea ce s-a întâmplat, dar cu siguranță se va întâmpla și acest lucru.

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh erau împreună de mai bine de patru ani, iar în ultima vreme era clar pentru toată lumea că lucrurile nu mai mergeau atât de bine între ei, deși nu au vorbit deloc despre situația dintre ei.

”Faptul că datorită lui am ajuns să îndur una din cele mai mari frici m-a legat de el. Ne-a legat o conexiune de amiciție. Înainte să îl cunosc pe Mario, nu aveam absolut nicio imagine cum ar putea să fie ca om. Mereu este diferență între aparență și esență. Mario chiar m-a motivat mult”, a povestit Chelsea, în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.