Viața Biancăi Comănici nu a fost deloc una ușoară, dar nu foarte multe persoane au idee prin câte a trecut ea până a ajunge să participe la emisiunea Puterea Dragostei. Faptul că a acceptat să facă parte din acest proiect a ajutat-o enorm și a fost un pas imens în cariera sa, deși părinții săi nu au acceptat niciodată ca ea să apară la TV.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a deschis inima în fața celor de acasă, în cadrul emisiunii În Oglindă, și le-a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa, dar și despre relația pe care a avut-o cu părinții ei care au mentalitatea aceea din trecut și care nu au acceptat multe lucruri, după cum a afirmat chiar bruneta.

Bianca Comănici, declarații emoționante despre părinții ei

Vedeta a dat dovadă de curaj, când a mers în Turcia acolo unde se filma emisiunea care a făcut-o celebră, mai ales că părinții ei nu au știut faotul că se însrisese în acest proiect. I-a sunat și le-a povestit, după ce trecuse deja casting-ul, iar mai apoi au susținut-o și ei.

„Parintii mei se numesc Rodica si Sandel. Sunt putin mai in varsta, cu toate ca multa lume spune ca nu sunt in varsta..eu consider ca sunt putin mai in varsta, pentru ca ei inca au mentalitatea aia din trecut si n-au acceptat anumite lucruri.N-au acceptat ca eu sa apar la televizor. Eu nici astazi nu realizez cum am avut curajul, pentru ca eu cand m am inscris, parintii mei nu au stiut. Eu i-am sunat in momentul in care eu trecusem deja castingul si le-am spus ca ma duc la emisiunea, singura problema este ca este in Turcia. Ei m-au susținut, ei m-au lasat dintotdeauna sa fac eu ce consider eu ca e bine.”, a spus Bianca Comănici, în cadrul emisiunii În Oglindă.

La un moment dat, frumoasa vedetă a povestit că i-a fost mereu frică de tatăl ei, care deși nu era un om violent reușea să o sperie doar prin cuvinte. Se pare că bărbatul a fost strict cu ea, iar ea fiind o fire încăpățânată a făcut mereu lucrurile doar contra lui. Într-un final, a reușit și ea să realizeze că, în anumite momente din viața sa, tatăl ei a avut dreptate.

„Tata a fost putin mai strict cu mine. Din tot ce mi-a spus tata, am facut tot contra, ca intr-un final, sa ajung astazi sa spun ca tata a avut dreptate. Sunt o fire incapatanata si vreau sa demonstrez ca eu pot sa fac lucruri”, a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.