Bogdan Mocanu s-a enervat la culme, după ce Andra Voloș a făcut o serie de afirmații despre actuala lui iubită. Artistul ține foarte mult la partenera lui și ar face orice pentru ea, așa că nu a suportat să vadă cum este jignită ca la ușa cortului. Astfel că a sunat-o pe fosta lui iubită și i-a adresat cuvinte dure. 

Andra Voloș nu s-a putut abține și a făcut discuție lor publică, după ce a înregistrat întreaga convorbire pe care a avut-o cu prietenul lui Jador. Șatena a fost mai apoi luată la rost de Mocanu care a spus că ar fi trebuit să apeleze la poliție, pentru că este ilegal ceea ce a făcut ea, iar mai apoi a făcut alte dezvăluiri neașteptate spunând că vedeta i-ar fi sunat familia să îi spună că îi este dor de el.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș continuă scandalul

”Vreau să închei acest scandal, dacă el credea că am atentat la familia lui și nu știu ce am făcut, ce o fi în capul lui, poți să suni persoana și să ai o o discuție normală pentru că poți să-ți folosești inteligenta, nu băut și stadiul în care era el și morții la rând. Nu vreau să apar la televizor, să intru în mai multe detalii, avocata mea o să facă dreptate”, a spus Andra Voloș, pe Story.

Andra Voloș și-a spus supărarea și pe Story, unde a precizat că nu vrea să apară pe nicăieri și că singura care va mai avea un cuvânt de zis în tot acest scandal este avocata sa. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus că mama ei este cea care suferă cel mai mult și n u suportă să vadă toate aceste lucrurile.

”Tu tot timpul trebuie să dai bine în orice scandal sau orice ipostază, mama e aia care suferă cel mai mult, nu suportă să fie luată de un mucos care a fost în casă la ea, să uite de respect și în fine, scârbă din partea noastră”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.