Christina Ich a fost pe punctul de a pierde avionul, așa că pentru a evita acest lucru, i-a rugat pe cei din fața sa să o lase să treacă, pentru a-și lăsa bagajul. Toată lumea a înțeles, mai puțin o persoană care a început să o înjure ca la ușa cortului și despre influencerița le-a povestit urmăritorilor săi.

Iubita lui Alex Pițurcă a trecut prin momente de coșmar, în aeroport. Frumoasa vedetă nu a avut prea mare noroc, a fost blocată în trafic și aproape că pierduse avionul. Ich nu s-a lăsat cu una, cu două și i-a rugat pe cei care se aflau în fața să îi permită să treacă în fața lor, moment în care a izbucnit un întreg scandal.

Christina Ich, înjurată de un bărbat

Vizibil enervată și a afectată de întreaga situație, ea le-a spus admiratorilor ei cum a fost tratată de către un domn care avea în jur de 60 de ani. Se pare că nu doar pe șatenă o luase în vizor, ci și pe una dintre femeile căreia îi dăduse o mână de ajutor. A folosit cuvinte dure la adresa lor, iar Christina Ich a spus că ea nu a mai întâlnit asemenea oameni răi niciodată în viața sa până acum.

„Am ajuns în ultima secundă la poartă. Nu vă puteți imagina cam câți nervi am. Îmi vine să plâng de nervi. Dacă nu ne-a înjurat, pe mine și pe o doamnă pe care am ajutat-o, un om în toată firea, cred că avea în jur de 60 de ani ... Din ”tupeistele dra*u” nu ne-a scos ... nu vreți să știți ce ne-a făcut. Oameni mai răi ca ăștia eu nu am văzut”, a povestit vedeta, pe Instagram.

„Dacă nu ajungeam cu bagajul la poartă pierdeam avionul. (...) I-am rugat pe toți cei din față, dar omul ăla era posedat de un diavol”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.