Îndrăgitul cântăreț, Fuego, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artistul a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani. Cu această ocazie, interpretul a ținut să transmită un mesaj fanilor săi.

Interpretul Fuego este astăzi omagiat

Paul Ciprian Surugiu, mai bine cunoscut sub numele de scena, Fuego, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Artistul împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani. Cântărețul s-a născut în pe 23 august 1976, la Turda și este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică ușoară din țară. Artistul a ținut să transmită un mesaj fanilor săi, în care le-a mulțumit pentru că îl prețuiesc, îl admiră și îl ascultă.

"Azi e ziua mea! Ce bucurie mai mare decât aceea că știu că sunt iubit de voi, sunt sănătos, am mintea pe umeri și multă putere de muncă Fac 45 de ani! Nu-i simt deloc și sunt gata să o iau din nou de la capăt, cu aceeași forță! Am și bucurii și tristeți, am speranțe, ambiții și multă dragoste de oferit publicului meu, cel care mă răsfață de atâția ani! N-am suferit niciodată de complexul trecerii timpului!” a scris Fuego pe o rețea de socializare.

Viața profesională a cântărețului

Pe parcursul carierei sale, Fuego a lansat 38 de albume de studio, a obținut 8 discuri de aur și două de platină pentru vânzări. Interpretul a avut parte de mai multe colaborări cu vestiți compozitori și textieri. De asemenea, de-a lungul carierei a compus peste 150 de cântece. Repertoriul său este format din peste 650 de piese.

Oficial, Fuego a deputat pe scenă în 1993, la Festivalul Național de Muzică Ușoară de la Mamaia.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.