Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, s-au plăcut și au format timp de câteva luni un cuplu. După ce au avut parte de o poveste de iubire frumoasă, a avut loc o despărțire cu scandal care a ocupat primele pagini ale ziarelor multă vreme. La un an după ce aceștia nu s-au mai văzut deloc, femeia a făcut o serie de acuzații grave din cauza cărora artistul a luat, pur și simplu, foc.

Zilele trecute, Andra Voloș a publicat în mediul online câteva conversații cu Bogdan Mocanu în care acesta o jignea. Mai mult de atât, ea a făcut și o serie de afirmații despre actuala parteneră a prietenului lui Jador, motiv pentru care el nu a mai suportat și a transmis un mesaj dur de la care a pornit întregul scandal. În cazul lor de la iubire la ură a fost un singur pas, iar ceea ce se întâmplă între ei acum este de necrezut.

Bogdan Mocanu a răbufnit

„Ea acum zice că din respect pentru familia mea și nu știu ce, o lună, acum trei săptămâni, o lună (…). Nu mi se pare normal să o sune pe mama sau pe fratele meu să se bage în seamă, să spună că îi este dor de ei și de mine. Eu n-am mai văzut-o la față de un an de zile, și să vorbim nu-mi amintesc când a fost ultima oară înainte de aseară”, a declarat Bogdan Mocanu pentru antenastars.ro.

Bogdan Mocanu nu s-a lăsat mai prejos și a spus despre fosta lui parteneră de viață că i-a contactat părinții să le spună că îi este dor de fiul lor, ceea ce lui nu i s-a părut deloc normal. În plus, el crede că ar trebui să meargă la politie, pentru că ea nu are voie să îl înregistreze și nici să posteze acele conversații fără un acord din partea lui.

„Eu ar fi trebuit să fiu cel care ar putea să se ducă la poliție, că nu are voie să mă înregistreze și să mă posteze fără acordul meu, deci eu ar trebui să mă duc la poliție. După îi sugerez să se ducă la poliție să ceară un ordin de restricție împotriva mea, nu vreau să o văd la față”, a mai spus el pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.