Înte Antonia și Vincenzo Castellano lucrurile nu au mai mers la un moment și au decis să divorțeze. Lucrurile au fost mai complicate decât părea, din cauza faptului că aceștia au împreună și un copil. Cei doi și-au dorit în egală măsură custodia Mayei și au făcut tot posibilul să o obțină, așa că timp de mai bine de cinci au stat prin tribunale, în speranța că o vor obține, dar nu s-a întâmplat așa.

Antonia a reușit să rupă definitv legătura cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano, iar acum își poate vedea liniștită de viața sa și se poate căsători cu Alex Velea, cel care a și cerut-o de soție, în urmă cu câteva zile. Singurul lucru care o mai leagă pe frumoasa artistă de fostul ei soț este fiica sa, pe care ambii o cresc așa cum știu ei mai bine, dar separat.

Antonia a făcut o înțelegere cu fostul său, după divorț

„Am încheiat divorţul. Chiar s-a încheiat divorțul, inclusiv în act”, a declarat Antonia potrivit viva.ro.

După terminarea procesului de divorț, aceștia au stabilit ca micuța să stea atât în România, cât și Italia. Antonia face tot posibilul să nu lipsească de la cele mai importante evenimente din viața fiicei sale, iar anul trecut a fost singura ei aniversare la care nu a putut merge din cauza pandemiei de coronavirus. Cântăreața a suferit enorm, că nu a putut fi lânga Maya, dar nu a avut de ales.

”Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale. Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie, și a fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că, și anul acesta, voi fi acolo alături de ea”, a mai mărturisit Antonia.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.