Zilele trecute, Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile, iar recent aceștia au avut parte de și de cununia religioasă. Cei doi au ajuns în fața altarului îmbrăcați în niște ținute superbe, dar și plini de emoții. Fiica lui Pavel Stratan și-a luat viața în piept la doar 18 ani, iar soțul ei a fost alături de ea la fiecare pas în această călătorie.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au jurat iubire veșnică, în fața lui Dumnezeu și sunt recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă. Așa cum au făcut și în timpul cununiei civile, ei au postat o serie de imagini superbe pe rețelele sociale, de la marele eveniment. Cununia religioasă a avut loc la loar 8 zile, după semnarea actelor.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, în culmea fericirii

„Încă un vis îndeplinit! 😌❤️ Sunt extrem de fericit ca m-am căsătorit cu cea mai frumoasa și specială fata din univers pe care o iubesc infinit! Va mulțumim pentru toate mesajele și gândurile bune!”, a menționat artistul pe Instagram, după cununia civilă.

Mai mult de atât, cei doi îndrăgostostiți au avut parte de o nuntă atipică, la Chișinău, care s-a deasfășurat fără nași. Vedetele s-au bucurat de fiecare moment, iar faptul că s-au găsit unul oe celălalt este cel mai frumos lucru care li s-ar fi putut întâmpla vreodată. Imediat după ce au postat imaginile în mediul online, comentariile frumoase au început să curgă. Oamenii i-au felicitat pentru reușita lor și le-au urat să aibă parte de o iubire veșnică.

Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! 😌❤️ Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!", a scris Edward Sanda, pe Instagram recent.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.